Investeste inteliegent si castiga bani online - 2015


Pentru inscriere click pe banner:Carbon7 este o platforma online inovativa pentu fonduri digitale deschisa pentru membrii din intreaga lume. Aceasta functioneaza pentru a facilita legatura intre tine si cei care au nevoie de investitii. Obiectivul cheie al acestei platforme este de a creste constant randamentul investitiilor prin Carbon7.
Investitiile se axeaza in principal pe logistica si revanzarea de carbune si de plastic ranforsat cu fibre de carbon. Aceasta este o afacere cu crestere lenta dar constanta.

Cum functioneaza?

Exista doua palnuri de investitii. Suma minima care trebuie investita e de 25 $. Poti investi si retrage prin: Payza, PerfectMoney, SolidTrustPay, Payeer, BitCoin, Visa/MasterCard. Bonus de refferal: 5%

7% PE ZI PENTRU 30 DE ZILE

Acest plan iti va genera automat un venit de 7% in fiecare zi lucratoare timp de 30 de zile calendaristice. Astfel dupa o luna ai un profit de minim 10 $. Poti sa continui sa reinvestesti intreaga suma sau poti sa retragi o parte din bani. Suma minima care se poate retrage este de 2.5 $.

7% PE ZI

110% SAPTAMANAL

Acest plan pe termen scurt a fost creat pentru a testa aceasta platforma. Vei avea un castig net de 10% dupa 7 zile calendaristice. Vei primi in total 110%. Astfel pentru cei interesati sa-si recupereze investitia rapid se ofera posibilitatea investirii in acest plan cu o rata de castig mai mica dar care se obtine mai repede in comparatie cu planul de 7% pe zi. Suma minima care se poate retrage este de 2.5 $.

7% PE ZI

Dovezi de plata

Carbon7

Distribuie si invita-ti prietenii :

Si nu uitati regula de aur: " Nu investiti mai mult decat iti permiti sa pierzi!"


0 comentarii (posteaza comentariul tau)

     

    Lasa un Raspuns