Director de articole si bani online


Un director de articole este un website care contine o colectie de articole scrise despre diferite subiecte. Cateodata directorarele de articole sunt cunoscute ca ferme de continut, adica website-uri create sa produca continut in masa.
Un director articole poate accepta articole noi de la oricine, dar s-ar putea sa ceara ca noul articol sa fie unic (nepublicat in alta parte). Un articol tipic contine aproximativ 400-500 de cuvinte.
Ar putea contine o casuta pentru numele autorului si un link catre site-ul sau.
Taguri sau categorii pot fi utilizate pentru a organiza articolele si pentru ajuta motorele de cautare. Multe director articole platesc autorul pentru participare. Unele directoare revizuiesc articolele inainte ca ele sa fie publicate si s-ar putea sa existe o perioada de cateva zile pana acestea sa apara. Aceata ajuta la eliminarea articolelor de proasta calitate, duplicate sau spam.

Inregistrarea articolelor pentru SEO

Directorarele de articole permit utilizatorilor sa inregistreze articole unice. Poti sa optimizezi articolele pentru anumite cuvinte cheie astfel incat lumea sa ajunga pe site-ul tau prin aceste articole si link-urile din casuta de autor. Aceasta se traduce printr-un trafic mai mare pe site-ul tau si inplicit mai multi bani pe care poti sa-i castigi online prin monetizarea site-ului tau.

Structura si formatul articolelor

In scopuri SEO, lungimea articolului ideal este de 800 - 1200 cuvinte cu o densitate de 2%-3% a cuvintelor cheie. Lungimea optima a unui articol s-a schimbat de-a lungul timpului. O data cu evolutia motoarelor de cautare, importanta continutului este tot mai mare. Marea majoritate a directoarelor permit link-uri dar de obicei numarul lor este de 2 sau 3.

Cum sa scri articolele?

  • Scrie despre ce sti, si asigura-te ca articolul tau este folositor.
  • Tine minte ca scopul articolelor este sa ajute cititorii, nu sa-ti vanda direct produsele sau serviciile. Pastreaza mentionarea numelui companiei, a serviciilor sau a produselor pentru casuta rezervata autorului.
  • Include cateva detalii despre articol in titlu. Titlul trebuie sa atraga cititorii. Sa incepi cu "Cum sa" sau sa pui o intrebare la care articolul raspunde sunt cateva idei potrivite.
  • Ofera informatii care sunt cautate frecvent. De exemplu, daca esti un furnizor de servicii de gazduire web, scrie despre cum sa alegi un web host, sau diferenta dintre VPS si gazduirea dedicata.
  • Include cuvinte cheie relevante in titlu si la inceputul articolului, atat pentru cititori cat si pentru motoarele de cautare.
  • Pentru lizibilitate, foloseste sectiuni, paragrafe scurte si liste cu puncte daca se potrivesc.

Mai multe link-uri catre site-ul tau, mai multi vizitatori, mai multi bani castigati online!