Lucreaza de acasa cu SimpleJobs - 2015


Pentru inscriere click pe banner:

Lucreaza de acasa!

Job real online - castiga bani lucrand de acasa

SimpleJobs este administrat de catre agentia de publicitate Target Web, una dintre cele mai mari agentii de publicitate online din Romania.
Succesul agentiei este garantat de transparenta demonstrata in lucrul cu clientii, partenerii si toti colaboratorii agentiei. Calitatea serviciilor este demonstrata de succesul si rezultatele clientilor.
Target Web este o agentie care administreaza diferite site-uri cu scopul realizarii obiectivelor stabilite cu clientii agentiei, printre care site-uri de cumunicate de presa, advertoriale, cataloage web, magazine virtuale, si care are o experienta pe piata online din anul 2006.

Cum faci bani de acasa?

1. Iti creezi cont GRATUIT si primesti in contul tau 5$
2. Recomanzi si castigi din recomandari cate 0.5$ pentru fiecare membru activ inscris(*vei primi in contul tau cate $ 0.5 pentru fiecare utilizator inscris prin id-ul tau si care depaseste valoarea contului de $35. Cei $0.5 vor fi transferati automat din Bonus Referali in Contul tau)
3. Rezolvi diferite task-uri simple pentru care primesti intre 0.5$ si 20 $ in functie de complexitate

Distribuie in retelele de socializare si invita-ti prietenii :

Am descoperit acest site de curand. Sper sa fie un site serios si sa plateasca. Imediat ce voi obtine prima plata, o voi posta aici.
Spor la treaba!