Castiga bani fara investitii - 2015

Castigi bani din evolutia pietei

Preconizeaza miscarile pietei si castiga bani

Poate de mult v-ati dorit sa jucati la bursa si sa castigati bani frumosi din asta.
In mod normal ai nevoie de bani pentru investitii si cunostinte in domeniu pentru a avea succes.
In cele ce urmeaza va voi prezenta o platforma bazata pe evolutia bursei iar rolul vostru este acela de a preconiza evolutia pietei.

SparkProfit tinde sa devina una dintre cele mai profitabile aplicatii! Te invata cum sa activezi profitabil pe pietele financiare si te plateste cu bani cash cand te descurci bine.

Tranzactioneaza de pe telefonul tau mobil sau de pe tableta

Pe langa utilizarea clasica a acestei platforme de pe orice PC, ea poate fi acesata de pe dispozitive mobile sau tablete care utilizeaza Android sau dispozitive Apple.

Cum functioneaza?

Scopul SparkProfit este de a face predictii pentru a castiga puncte. Cand ai suficiente puncte, acestea se transforma in bani.
Predictiile pe care le faci se refera la piete financiare reale. O data cu modificarea pretului, dupa ce faci o predictie, scorul tau va urca sau va cobora.
Aplicatia e foarte intuitiva. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o piata si sa selectezi cu mouse-ul sau cu degetul pe ecranele tactile in sus daca crezi ca pretul va creste, sau in jos daca crezi ca pretul va scadea.
Tranzactiile au loc de luni pana vineri. Daca la sfarsitul saptamanii vei avea mai mult de 20.000 de puncte, vei castiga bani. Cu cat ai mai multe puncte, cu atat mai multi bani vei face. Este foarte simplu.

Cum primesc banii?

Retragerile pot fi facute in PayPal, Skrill sau Bitcoin.

Inca nu ai inteles?

Sper ca urmatorul filmulet sa te lamureasca mai bine. Dureaza doar 3 minute.

Daca si dupa vizionare mai aveti intrebari, lasati un comentariu cu intrebarea in subsolul paginii.

Pentru inscriere pe SparkProfit click pe banner :

Tranzactioneaza pe bursa

Inscrie-te, acumuleaza puncte si castiga bani!