Castiga online cu 23lei.ro - Site de servicii online


23lei.ro

Despre freelancing pe scurt

Pentru ca este mult mai comod si mai la indemana, tot mai multi oameni devin freelanceri. Acest tip de activitate reprezinta de fapt munca la domiciliu de unde veniturile sunt realizate din munca proprie si pe baza talentelor, creativitatii si capacitatile fiecaruia. Pentru ca un freelancer nu este un angajat, acesta isi poate crea propriul program si munci oricand cat doreste.

Ce este 23lei.ro?

Site-ul 23lei.ro este o platforma deschisa recent pentru publicul roman care incurajeaza munca la domiciliu si activitatea de tip freelance. Aceasta metoda de castig poate fi cea mai convenabila atunci cand detii abilitati si capacitati pentru care multi ar plati. Astfel, pe 23lei.ro ai posibilitatea de a adauga servicii (Exemplu: modificari photoshop, scriere de articole, creare de compuneri, rezolvari de probleme matematice, consultanta in diferite domenii, traduceri etc), iar vizitatorii interesati pot comanda si te pot contacta in cazul in care au nevoie de ceea ce tu oferi.
Creativitatea este necesara, serviciile cele mai originale atragand de cele mai multe ori, iar faptul ca unele servicii sunt amuzante pot fi comandate cu toate ca posibilul cumparator nu ar avea nevoie de acesta.

Cum sa reusesti rapid

Clientii mereu vor analiza ofertele si vor alege ce este mai bun pe platforma. Astfel se incurajeaza ideea ca la inceput sa oferiti mai mult decat ar trebui pentru pretul serviciului, prin aceasta cale veti avea mai multe comenzi si totodata clienti. Intr-un final clientii va vor lasa feedback dupa finalizarea comenzii, reputatia voastra va creste, iar asta va duce si la mai multi clienti.
De exemplu, daca in mod normal publici 5 postari pe un blog pentru 23 Lei, ai putea atrage atentia clientilor postand mai mult la acelasi pret. Pare un efort in plus la inceput, dar dupa ce reusesti sa te faci cunoscut prin serviciul tau se va merita fiecare postare facuta.

23lei.ro

Cum intri in posesia banilor

Banii din comenzi sunt retinuti de catre website in siguranta, iar atunci cand tu ai completat serviciul, acestia vor fi creditati in contul tau.
Preturile serviciilor incep de la 23 Lei si pot fi mai mari in functie de nivelul utilizatorului (mai multe vanzari iti va aduce un nivel mai mare si o reputatie mai buna).
Pentru fiecare vanzare, platforma opreste un mic comision de 13% si poate ajunge pana la 8% in functie de nivelul avut.
Retragerile pot fi facute la minim 50 Lei si se fac direct in contul bancar al utilizatorului.

Pentru inscriere pe 23lei.ro click pe banner :

23lei.ro