Mugiosocial

Mugiosocial

Mugio Social ofera un instrument complet pentru retelele sociale. Interfata orientata spre o productivitate in domeniul publicarii, va permite sa programati si sa gestionati publicatiile sociale. Puterea de publicare este amplificata atunci cand ai posibilitatea de a obtine un raport detaliat depre ceea ce ai publicat. Cate click-uri au fost generate, ce retea a produs acele click-uri, in ce moment al zile.

Bulk Schedule - Programarea Bulk permite ca mai mute posturi sa fie uploadate, programate si publicate dintr-o data. Acest lucru se realizeaza permitand utilizatorilor sa incarce o foiae de calcul spceiala care sa spuna Social Report momentul si continutul fiecarui mesaj pe care doriti sa-l programati.

Puteti emite cu usurinta continut din alte surse prin conectarea feed-urilor RSS Managerului de Camapanii Mugio. Imediat ce apare o noua publicatie pe un feed RSS, acesta va fi postat automat. O modalitate foarte buna de a pastra canalele actualizate. Chiar daca continutul provine din alte surse - traking-ul nu este afectat - clcik-urile si conversiile sunt tot ale tale.

Daca incercati ca publicatiile voastre sa aiba o anumita tinta demografica, puteti folosi Publication Targeting - adica exact fixarea tintei precise. Puteti viza audienta in functie de sex, varsta, zona geografica, cariera si starea civila.

Construieste-ti strategia folosind o aplicatie social media:
  • Analiza robusta - O multitudine de canale suportate. Mugiosocial este punctul cheie pentru toate nevoile tale sociale.
  • Buzz Discovery - Urmareste orice subiect ce te intereseaza. Stai cu ochii pe conversiile din jurul unui cuvant cheie.
  • Gestioneaza echipele - Deleaga lucru si permite altora acces la proiectele tale.
  • ROI masurabila - Cu numeroasele unelte cresterea castigurilor si a intreagii profitabilitati este garantata.
  • Raportare Export/Download - Nu mai e nevoie de logare in conturi. Poti descarca rapoarte exacte in format PDF.
  • Publicarea campaniilor - Lanseaza-ti mesajul si masoara impactul. Posteaza pe mai multe retele sociale in acelasi timp.
Poti publica pe: Blogger, Facebook, Foursquare, LinkedIn, MySpace, Orkut, Twitter, Tumblr si YouTube.

Aplicatie Social media Analytics

Analiza si raportare cuprinzatoare, performanta strategiei Social Media + ROI (returnarea investitiei)!