Bani online cu ProBux - 2014


Pentru inscriere pe ProBux click pe banner:

Ce este ProBux?

ProBux este un serviciu gratuit la nivel mondial care permite comerciantilor sa ajunga la potentialii clienti prin afisarea de reclame pe site si totodata ofera membrilor inregistrati bani pentru vizualizarea acestor reclame. Deci ce mai astepti? Incepe sa castigi bani acum!

Cum incep sa castig?

Trebuie mai intai sa-ti creezi un cont. Dupa aceea pe pagina View Ads trebuie sa dai click pe reclame si sa le lasi sa ruleze timpul prestabilit, inainte sa inchizi pagina. In coltul din stanga sus vei vedea o bara care arata timpul ramas. Dupa vizualizarea fecarei reclame vei primi o suma de bani in contul tau de ProBux in functie de tipul reclamei. La sectiunea FAQ veti gasi detaliate aceste sume.
ProBux iti ofera posibilitatea sa castigi si cu ajutorul jocului ProGrid. Acesta este foarte usor de jucat. Trebuie doar sa dai click pe oricare patratel de pe poza si ai sansa de a castiga pana la 2$ direct in contul tau ProBux. Fiecare click va deschide un site al unui sponsor pe care trebuie sa-l vizualizezi timp de 5 secunde. Dupa scurgerea acestui timp vei afla deca castigi sau nu. In fiecare zi ai 20 de astfel de sanse.
Pentru a creste profitul pe acest site poti folosi refereri. Acestia sunt de doua tipuri:
  • refereri directi - oameni pe care tu ii inviti sa se alature programului
  • refereri inchiriati - membrii deja existenti pe care ii inchiriezi pentru o peroada de timp platind o taxa (0.20$ pt fiecare referer inchiriat timp de o luna)

Cum si cand pot sa incasez banii?

Suma minima care se poate incasa este de 5$. Din aceasta suma o mica taxa poate fi retinuta in functie de procesorul de plati ales (Paypal sau Payza) . Dupa solicitarea platii, banii vor fi virati instant in contul tau daca nu survin probleme de natura tehnica.

Dovezi de plata


Plata 1 Plata 2 Plata 3 Plata 4 Plata 5 Plata 6

Ultima plata ( 6 )

Bani online cu Probux!

Distribuie in retelele de socializare si invita-ti prietenii :

ProBux este foarte usor de folosit, iar suma minima de 5$ poate fi atinsa intr-un timp rezonabil.