Bani online cu ClixSense - 2015


Pentru inscriere pe ClixSense click pe banner:

Vrei sa castigi niste bani in plus online?

Cu ClixSense se pot castiga bani in mai multe feluri: click-uri pe reclame pentru a vizita diverse site-uri, completand oferte, jucand ClixGrid, facand cumparaturi online, raspunzand la sondaje, completand diverse task-uri sau participand la concursuri. De asemenea, poti sa-ti maresti castigurile prin programul de afiliere de noi membri. Toate aceste metode iti pot aduce bani in plus, direct din casa ta cu doar cateva minute de lucru pe zi.

Beneficiile membrilor:

  • Castigi pana la 0,02$ per click pe anunt si pana la 0.008$ pe click de referire
  • Castiga chiar mai mult cu programul de afiliere
  • Plati prin CEC, Payza, PayPal si Liberty Reserve
  • Cu ClixGrid poti castiga premii zilnice si poti participa la concursuri saptamanale
  • Numar nelimitat de refereri si reclame PTC zilnice garantate

Cand si cum voi fi platit?

Castigurile tale vor fi trimise prin metoda aleasa de tine. Toate fondurile sunt in dolari SUA. Platile sunt efectuate in dupa-amiaza de luni EST (Eastern Standard Time). Pentru a solicita efectuarea unei plati click pe link-ul "Cashout Request" care va fi pus la dispozitie pe pagina de detalii a contului, langa balanta. Acest link va fi disponibil numai dupa ce ai adunat suma minima pentru retragere. Platile prin PayPal, Payza (fostul AlertPay) si retragerile Liberty Reserve sunt trimise o data pe saptamana in ziua de luni. Cecurile sunt trimise doar o data pe luna in prima zi de luni a lunii pe adresa postala din profilul tau. Cecurile sunt valabile pentru o perioada de 60 de zile de la data emiterii. Soldul minim pentru retragere este de 6$ pentru membrii Premium si 8$ pentru membrii Standard.

De ce ClixSense?

ClixSense este, unul dintre cele mai bune site-uri PTC, avand aproape 2.5 milioane de membri activi. Oricine se poate inregistra in aceasta afacere pentru a castiga un ban, dar pentru asta e nevoie de rabdare si perseverenta. Nu te vei imbogati peste noapte, dar poti ajunge sa castigi lunar, o suma de bani mai mica sau mai mare, in functie de munca depusa

Dovezi de plata

Plata 1 Plata 2 Plata 3 Plata 4 Plata 5 Plata 6

Ultima plata ( 6 )

ClixSense

Acesta site arata foarte bine si este foarte usor de folosit.