Bani online din sondaje JTN Panel - 2015


Datorita unei probleme cu emailul, nu am primit o parte din cererile pentru invitatii. Daca ati primit mesajul "In cel mai scurt timp veti primi prin email invitatia de inscriere pe JTN Panel!", si nu ati primit si invitatia, va rog sa recompletati formularul din subsolul paginii.
Daca problema persista va rog folositi formularul de contact pentru a ma informa. Va multumesc!"


Pentru inscriere in JTN Panel completati formularul din subsolul paginii cu numele si adresa de email si in cel mai scurt timp veti primi invitatia de inscriere prin email. Verifica-ti si email-urile din Bulk sau Spam!

Castigi bani din sondaje cu JTN

Ce este Panelul JTN si cum pot castiga bani pe net din sondaje?

Panelul JTN este o comunitate on-line, care permite membrilor sai sa isi exprime opinia cu privire la noi produse si servicii de piata, prin participarea lor la cercetarile de marketing on-line.
Ce este important pentru tine? Ce produse preferi si de ce? Ce pret crezi ca e suficient? Care pachet este cel mai potrivit pentru un produs?
Calitatea de membru in Panelul JTN permite firmelor si companiilor producatoare sa inteleaga ceea ce tu crezi despre produsele lor si astfel opinia ta va avea mare importanta pentru dezvoltarea unor servicii si produse mai bune.
Totul este 100% gratuit, nu trebuie sa platesti nimic pentru a incepe sa castigi bani pe net din sondaje!
Pentru fiecare sondaj completat primesti puncte JTN astfel ca 1 punct JTN = 1 RON. Cand ai obtinut 100 de puncte JTN poti sa le schimbi pentru echivalentul lor in numerar - 100 RON. Numarul de puncte poate sa fie diferit pentru fiecare chestionar, in functie de complexitatea acestuia, durata si timpul necesar pentru completarea lui. In plus, unele sondaje pot oferi premii sau tombole.
Panelul JTN iti va trimite un email prin care te va instiinta despre aparitia unui nou chestinar online.

Castiga cu Panelul JTN prin recomandarea de noi membrii!

Aceasta optiune iti permite sa recomanzi aderarea prietenilor tai in panel. Nu este permis sa recomanzi persoane necunoscute care nu au nici o legatura cu tine. In caz de incalcare constatata, Panelul JTN isi pastreaza drepturi depline de a rezilia calitatea de membru a membrului respectiv fara avertisment.
Vei primi cate 1 punct JTN pentru fiecare prieten care a fost inregistrat, in momentul in care el a finalizat cu succes primul sau chestionar.

Invitatie JTN Panel
Dovezi de plata

Desi aveam unele indoieli, am primit prima plata de la JTN Panel. Procedura a fost un pic mai greoaie pana am inteles cum functioneaza.
Pentru a putea primi plata, trebuie sa-ti faci cont pe Skrill si sa trimiti adresa de email cu care te-ai inregistrat acolo. Poti sa-ti faci cont pe Skrill aici. De acolo poti retrage banii in contul tau bancar, poti sa faci plati etc.
Mai nou JTN Panle plateste si in PayPal. Daca nu ai deja cont, poti afla cum sa-ti deschizi unul aici.
Am primit si plata numarul 4 prin PayPal.

JTN PanelJTN PanelJTN Panel

JTN Panel

30.09.2016
Am primit a 4-a plata JTN Panel.