Sondaje cu premii in obiecte si bani - 2015


Pentru inscriere in DaedalusOnline completati formularul din subsolul paginii cu numele si adresa de email si in cel mai scurt timp veti primi invitatia de inscriere prin email. Verifica-ti si email-urile din Bulk sau Spam!
Castigi bani din sondaje

Despre panel

Daedalus Online realizeaza sondaje online pentru diverse firme din Romania, Europa sau Statele Unite ale Americii in domenii precum: pre-testare de reclame TV, lansari de noi produse, masurarea satisfactiei clientilor etc.
Daedalus Online realizeaza doar sondaje online. Nu sunt implicati in niciun fel in activitate de promovare, advertising sau marketing direct.

Cum functioneaza?

Intra acum in comunitate si incepi sa primesti sondaje online pe email.
Completeaza sondajele de imbunatatire a profilului pentru a avea mai multe oportunitati de castig. Verifica emailul tau zilnic pentru noi invitatii la sondaje. Toate sondajele vor veni pe email. Completeaza sondajele online si primesti puncte.
Solicita conversia punctelor in bani cand ai cel putin 1000 puncte.

Sistemul de puncte

Pentru fiecare sondaj completat, fiecare persoana va primi un numar de puncte, in functie de lungimea si dificultatea chestionarului.
Periodic, Daedalus New Media Research realizeaza un studiu de actualizare a informatiilor (webcruiser).
Numarul de puncte pentru acest tip de studiu, este mai redus (20 de puncte), iar timpul de completare a sondajului este de cateva minute.

Sistem de puncte

In cazul in care ati primit invitatie de participare la sondaj, iar in urma completarii partiale a acestuia ati primit mesaj de tipul "Profil necorespunzator", recompensa este de 20 puncte.
Lungimea chestionarului se calculeaza prin pre-testare si reprezinta durata medie de completare a mai multor chestionare.
Daca o persoana nu indeplineste conditiile de participare la sondaj (de exemplu nu este conducator de Ford), atunci aceasta persoana va primi 20 puncte.
Pentru fiecare persoana in parte care a participat la un studiu, sistemul va actualiza numarul de puncte automat in termen de maxim 5 zile lucratoare de la terminarea acelui sondaj.

Cum primesc banii pentru punctele acumulate in urma sondajelor?

Pentru transformarea punctelor in bani, in momentul in care aveti cel putin 1000 de puncte, este necesar sa cereti plata din contul dumneavoastra (sa dati click pe butonul "cerere plata/request payment").
Plata se realizeaza prin transfer bancar si de aceea este nevoie comunicati urmatoarele detalii:
  • Nume
  • Prenume
  • Cod Numeric Personal
  • Cont IBAN (cont curent deschis in moneda nationala)
  • Banca
  • Sucursala
  • Orasul unde se afla banca
Platile se fac la inceputul fiecarei luni pentru persoanele care au solicitat transformarea punctelor in bani in luna anterioara.
Lipsa datelor cerute pentru transferul bancar sau incorectitudinea lor va duce automat la amanarea platii pentru luna viitoare, numai dupa ce aceste informatii au fost corectate sau completate.
In momentul in care s-a efectuat transferul bancar, veti fi notificat pe email.

Cum ma inscriu?

Pentru a te putea inscrie ai nevoie de o invitatie. Pentru a intra in posesia invitatiei foloseste formularul de contact de mai jos. In formular trebuie sa precizezi adresa de email la care urmeaza sa primesti invitatia. Aceasta va fi trimisa in cel mai scurt timp.

Invitatie Daedalus Online
Inscrie-te, acumuleaza puncte si castiga bani!