Panel romanesc nou de sondaje online - 2016


Vrei sa completezi chestionare online si sa castigi bani din asta?
Alatura-te celui mai nou panel romanesc. Pentru inscriere in Panelul online DataDiggers da click pe banner-ul de mai jos si fa-ti un cont gratuit.

Castigi bani din sondaje
Cine se poate inscrie in panel?

Oricine are varsta de 16 ani impliniti, care locuieste in Romania si are acces la internet, indiferent de pe ce tip de terminal il acceseaza: calculator, laptop, telefon sau tableta.

De ce sa te inregistrezi in panel?

  • Castigi recompense - fiecare participare la studii inseamna bani reali in contul tau de panel. Cand atingi 10 euro acumulati, poti sa ii transferi foarte usor in contul tau de PayPal.
  • Ai sansa sa iti faci vocea auzita in diverse privinte, sa influentezi design-ul viitoarelor produse si calitatea serviciilor unei companii anume. Cum? Simplu: DataDiggers lucreaza deseori cu clienti ce desfasoara campanii de cercetare de piata pentru companii renumite, ale caror produse fac parte din viata noastra de zi cu zi si sustin avansul tehnologic. Lucreaza cu clienti ce reprezinta companii ca Microsoft, Apple, Samsung, Intel, Oracle, Sony, Volkswagen, Audi, Mercedes-Benz, Coca Cola, Pepsi, Danone, L'Oreal, Tissot, P&G, Henkel si multe altele.
  • Completarea sondajelor online este distractiva si la indemana - sondajele sunt accesibile oriunde si oricand atat timp cat esti conectat/a la internet, de pe laptop, smartphone sau tableta, 24/24.
  • Nu costa absolut nimic si te poti retrage oricand: statutul de membru de panel DataDiggers nu implica niciun fel de costuri pentru tine. Ba dimpotriva, castigi bani pentru fiecare sondaj completat cu succes! Mai mult: iti poti anula contul oricand vrei, daca nu te mai intereseaza sa primesti invitatii la sondaje pe viitor.

Ce pot castiga?

Pentru completarea chestionarelor online castigi bani reali in contul tau de membru al panelului DataDiggers. In fiecare invitatie de participare la sondaj vei vedea care este suma pe care o castigi daca vei completa intreg chestionarul. Sistemul este foarte simplu: cu cat durata estimata de completare a sondajului este mai ridicata, cu atat mai multi bani castigi in acel sondaj.

Imediat ce ajungi la 10 euro acumulati in contul tau, ii poti transfera in contul tau de PayPal.

Cum pot intra in posesia banilor castigati din completarea chestionarelor?

Deocamdata, singura metoda de a intra in posesia banilor pe care i-ai castigat este prin transfer in contul tau de PayPal. In curand, vor fi introduse si alte metode precum: transfer in contul tau bancar personal, numerar prin mandat postal sau transformarea banilor in vouchere online de la eMAG.
PayPal este un sistem de transfer al banilor care permite utilizatorilor sai sa transfere bani direct din PayPal in conturile lor bancare personale. Este obligatoriu ca adresa de email pe care o folosesti in panelul DataDiggers sa fie aceeasi cu adresa de email din PayPal, pentru ca aceasta metoda sa functioneze. Daca ai deja un cont de PayPal la care folosesti o alta adresa de email, poti adauga adresa de email folosita la DataDiggers in contul de PayPal. Gasesti aceasta optiune in sectiunea "Profile settings" aflata in contul tau de PayPal.

Vreau sa-mi fac cont dar nu imi stiu codul postal. Cum il aflu?

Foarte simplu: intra pe www.coduripostale.ro, tasteaza numele judetului in care locuiesti in medie cel putin 6 luni din an in prima casuta si da click pe el imediat ce iti este afisat, apoi tasteaza numele localitatii in urmatoarea casuta si da click pe cea in care locuiesti; daca inca nu a aparut codul tau postal mai jos, tasteaza si numele strazii pe care locuiesti in cea de-a treia casuta. Cand iti apare numele corect al strazii da click pe el si se va afisa codul tau postal. Copiaza acest cod si insereaza-l in casuta "Cod postal" a formularului de inregistrare.

Dovezi de plata


DataDiggers plateste!

DataDiggers plateste!

DataDiggers plateste!

DataDiggers plateste!

DataDiggers plateste!

DataDiggers plateste!

Stai toata ziua pe net? De ce sa nu castigi si bani?