Lucreaza de acasa cu DollarsIncome - 2015


Pentru inscriere click pe banner:

Online Job for All. Work from home computer.

Job real online - castigi bani de acasa

Sistemul DollarsIncome este gandit ca o afacere gratuita pentru a obtine bani online. Acesta este cea mai simpla modalitate pentru o persoana cu foarte putina experienta sa se apuce de treaba. Ti se pun la dispozitie toate uneltele necesare pentru a incepe rapid si a avea succes(banere, link-uri, continut).
Nu ai nevoie de abilitati tehnice sau cunostinte de programare. Tot ce ai nevoie este un computer conectat la internet. Lucrezi pe internet, facand ceea ce-ti place si fiind platit pentru asta. Vei fi platit pentru a urmari reclame, a efectua mici joburi si pentru invitarea de noi membrii.
Vei fi platit pentru toate micile joburi care sunt efectuate de refererii tai. De la userii pe care i-ai recomandat poti primi pana la 60% comision pentru fiecare task efectuat.

Cati bani pot sa castig?

De exemplu, daca petreci doua ore zilnic si vizitezi 100 de site-uri pe zi si inca o ora in plus efectuand 10 mini joburi, poti castiga 20-40$ pe luna.
Daca inviti prieteni, colegi, etc. fiecare iti va aduce o suma frumusica in fiecare luna.
Poti de asemenea sa cumperi refereri, sa-i vinzi sau daca ei doresc pot sa plateasca o suma pe care tu o stabilesti si astfel sa nu mai fie refererii tai.
Platile se fac prin PayPal si Liberty Reserve. Minimul de plata variaza intre 3-20$ in functie de tipul de user (20$ pentru cel mai simplu user). Procesarea platilor de catre DollarsIncome dureaza aproximativ 2-3 zile lucratoare.
ATENTIE! dupa ce te-ai inscris, te logezi si mergi la sectiunea "Surf Sites" pentru a vizita cel putin 10 site-uri, asa nu vei fi descalificat fara drept de a te mai inscrie si de a castiga bani cu acest site.

Dovezi de plata

Plata 1 Plata 2 Plata 3 Plata 4 Plata 5 Plata 6 Plata 7 Plata 8 Plata 9 Plata 10 Plata 11 Plata 12 Plata 13 Plata 14 Plata 15 Plata 16 Plata 17 Plata 18 Plata 19 Plata 20 Plata 21 Plata 22 Plata 23 Plata 24 Plata 25 Plata 26 Plata 27 Plata 28 Plata 29 Plata 30

Ultima plata ( 30 )

Dollarsincome

Aceast site poate fi foarte usor folosit de catre oricine. Ai nevoie doar de minime cunostinte de engleza.
Eu am reusit sa obtin prima plata in mai putin de 2 saptamani.
Spor la treaba!

Numarul platilor obtinute vorbeste de la sine.