Sondaje cu premii - 2014


Castiga un cadou la alegere!

Exact Cercetare si Consultanta, a lansat un nou serviciul Online Panel, care iti ofera sansa de a obtine premii prin participarea la diverse sondaje.

Cum ma inscriu?

Pentru a te putea inscrie ai nevoie de o invitatie. Pentru a intra in posesia invitatiei foloseste formularul de contact de mai jos. In formular trebuie sa precizezi adresa de email la care urmeaza sa primesti invitatia. Aceasta va fi trimisa in cel mai scurt timp.

Pentru fiecare chestionar completat vei primi un numar de puncte (in functie de complexitatea studiului), pe baza carora poti alege premiul dorit de tine. Prin completarea formularului si inregistrarea in Panel, vei acumula automat 75 de puncte. Ai posibilitatea sa acumulezi si mai multe puncte, daca recomanzi adrese de email ale cunoscutilor (recomandarile se fac din site-ul dedicat panelului) dupa logarea ta pe site.
Incepand cu data de 15 februarie 2014 pentru fiecare persoana recomandata, inscrisa in panelul Exact Cercetare si Consultanta, vei primi in contul tau 50 de puncte. Aceste puncte vor fi acordate doar pentru primii 50 de membri inscrisi din recomandarile tale. Dupa ce vei depasi acest numar de inscrieri, vei putea recomanda in continuare, insa nu vei mai acumula puncte.
Aici poti vedea premiile oferite.

Invitatie Exact Panel
Premii primite

Am solicitat si primit primul meu premiu de la Exact Cercetare si Consultanta. Oamenii sunt foarte seiosi. O data ce am obtinut numarul minim de puncte am trimis email, si am primit premiul prin posta. Mai jos aveti poze cu premiul primit (coletul si mouse-ul wireless).

Exact

Exact

Inscrie-te, acumuleaza puncte si alege-ti premiul!