Aplicatia Android cu care castigi bani


Pentru inscriere da click pe imaginea de mai jos:

Bani pe net cu mobzoid

Castiga bani din publicitate, instaland aplicatia Mobzoid, pe telefonul tau mobil cu Android. "Mobzoid" este complet GRATUIT, si iti aduce din ce in ce mai multi bani in portofel, de fiecare data cind primesti un SMS ori un apel! Inscrierea e tot gratis, iar compania te ajuta sa primesti din ce in ce mai multi bani saptamanal, doar oferind si altora aceasta recomandare!!!

Aplicatia o gasesti in "Google Play" sau "Magazin Play", de unde trebuie descarcata si instalata pe un telefon cu Android (momentan, functioneaza doar pe Android).

Te loghezi in aplicatie cu adresa ta de e-mail, si cu parola cu care te-ai inregistrat in site-ul Mobzoid. Apoi vei incepe sa primesti reclame pe telefon de fiecare data cand primesti Sms-uri sau te apeleaza cineva.

Aceasta aplicatie nu dauneaza telefonului sau ii ingreuneaza performantele, totul este testat.

Ce beneficii am?

Pentru a vedea toate beneficiile pe care le poti obtine te rog urmareste filmuletul de mai jos. Acest videoclip dureaza aproximativ 10 minute.

Ce trebuie sa fac?

  • Intra in Google Play, cauta aplicatia Mobzoid si instaleaz-o in SmartPhone-ul tau;
  • Dupa instalare, deschide aplicatia si, din butonul 'Contul Meu', completeaza-ti Profilul
  • Completeaza-ti Chestionarul (Survey) de Targetare pentru a fi considerat Utilizator ACTIV de catre Mobzoid
  • Felicitari, tocmai ai primit 5 euro de la Mobzoid
  • NClick pe butonul Play pentru un joc amuzant care aduce bani tuturor Utilizatorilor Activi. 'Joaca-te' putin cu aplicatia Mobzoid sa vezi ce fac unele butoane, vezi ofertele din reclame etc. Toate aceste mici actiuni si clickuri aduc bani catre Mobzoid, bani pe care Mobzoid ii imparte cu toti Utilizatorii Activi;
  • Construieste-ti prima linie de 10 Utilizatori care sa faca aceiasi pasi descrisi mai sus, devenind Activi si invata-i sa-si construiasca la randul lor prima line de Utilizatori care sa faca aceiasi pasi, etc etc etc.
Astfel, fiecare apel si sms primit genereaza o reclama platita de cineva, fiecare click si joc produce bani in reteaua Mobzoid. Acesti bani se impart cu toti Utilizatorii Activi in functie de cat de mare este reteaua fiecarui Utilizator Activ.

Vrei si tu sa castigi pana la 100EUR in fiecare saptamana?

Nu mai sta pe ganduri si inregistreaza-te. Pentru inscriere ai nevoie obligatoriu de invitatie si o gasesti accesand urmatoarul link Castigi bani cu telefonul tau.