Castiga bani cu PaidVerts - 2015      English En


Pentru inscriere click pe banner:

PaidVerts

PaidVerts te plateste ca sa interactionezi cu advertiserii

Anunturi platite vor aparea in contul tau zilnic. Tot ce trebuie sa faci este sa copiezi cele trei linii de text despre anunt iar apoi sa vizitezi site-ul respectiv pentru 30 de secunde pentru a debloca plata instant in numerar. Dupa introducerea textelor in cele 3 casute se apasa "Check captcha" iar apoi "Proceed to Advertisers Website". Dupa expirarea celor 30 de secunde se apasa "Confirm".

PaidVerts


Castiga mai mult cu Bonus Ad Points (BAP)!

Punctele bonus pentru reclame reprezinta modalitatea de a evalua valoarea unui utilizator pentru advertaseri. Cu cat mai multe puncte acumulezi, cu atat mai mare e sansa de a primi reclame de valoare foarte mare prin reciclare. Cea mai mare valoare poate fi de $10$.

PaidVerts

Devino Recycler Pro cu doar $0.05 !

Userii au la dispozitie 18 ore pentru a vizualiza reclamele distribuite catre ei. Dupa expirarea acestei perioade, reclamele sunt redistribuite altui user. Fa un upgrade la PRO din pagina MyAccount pentru a obtine prioritate la primirea acestor reclame.

PaidVerts

Cateva sfaturi

In imaginea de mai jos puteti vedea reclame de $0.01 , $0.02 , $0.05 , $0.10 sau chiar $0.20. Cum am ajuns la astfel de reclame? Foarte simplu.
In primul rand am achizitionat un filtru pentru care am platit $10. Acesta imi permite sa filtrez reclamele mici in functie de numarul de BAP disponibile.
*Ai nevoie de peste 50000 BAP pentru a putea seta filtrul peste $0.01
*Ai nevoie de peste 100000 BAP pentru a putea seta filtrul peste $0.05
*Ai nevoie de peste 200000 BAP pentru a putea seta filtrul peste $0.10
Eu l-am setat la $0.0095 si primesc astfel reclame de cel putin $0.01.

In al doilea rand aveti nevoie de BAP. Pentru a obtine BAP, cel mai simplu mode de a le obtine este de a cumpara reclama. Astfel pentru fiecare $1 investit, veti primi reclame in valoare totala de $1.55.
In concluzie, BAP este cheia acestui PTC. Cu cat ai mai multe, cu atat poti castiga mai repede si mai mult.

PaidVerts

Daca vi se par prea complicate cuvintele de Captcha (acolo unde introduceti cuvinte pentru validarea reclamei), va puteti duce in My Account, Account Data si la Preferred Captcha schimbati din Solvemedia in Google care e mai simplu (Switch to Google) .

Dovezi de plata

Plata 1 Plata 2 Plata 3

Ultima plata ( 4 )

Lasa calculatorul sa lucreze pentru tine!

Distribuie si invita-ti prietenii :

Am descoperit acest site de curand. Am reusit foarte repede sa scot prima plata.
Spor la treaba!