Castiga bani pe net cu link-urile tale - 2015


Ce este AdF.ly si cum functioneaza?

AdF.ly este un serviciu inovator, care iti permite sa castigi bani de la fiecare vizitator al link-ului tau scurtat.
Modul in care functioneaza este de fapt destul de simplu:
1.Creaza-ti un cont pe AdF.ly apasand aici si asigura-te ca iti alegi cont de "Publisher".
2.Va trebui apoi sa-ti verifici adresa de email pentru confirmare si sa urmaresti instructiunile din e-mail.
3.Te autentifici in contul AdF.ly. 4.Introduci site-ul favorit in caseta alba mare si dai click pe "Shrink"! Primul tau URL AdF.ly va fi afisat si va arata ceva de genul http://adf.ly/DoSkf.
Acum, ca ai o adresa URL AdF.ly care este asociata cu contul tau, poti trece la treaba.
Vei fi platit pentru fiecare persoana care face clic pe link-ul AdF.ly, astfel incat vei avea nevoie de expunere maxima. Daca ai deja un website, cel mai simplu este sa inlocuiesti URL-urile cu cele scurtate cu AdF.ly. Apoi, vizitatorii site-ului dau click pe ele, iar tu vei castiga bani.
Nu conteaza daca nu deti un site web, exista o multime de alte modalitati pentru a obtine clic-uri pe link-urile tale AdF.ly (fara spam!). Iata cateva idei:
  • Facebook. Ai un site interesant pe care vrei sa-l faci cunoscut in randul prietenilor tai? Scurteaza-l cu AdF.ly mai intai.
  • Forumuri. Daca ajuti oamenii pe un forum oferindu-le raspunsurile de care au nevoie, scurteaza orice URL cu AdF.ly si apoi posteaza-le. Fii absolut sigur ca nu sunt faci spam, în caz contrar te vei alege cu contul suspendat. Intotdeauna respecta regulile de pe forum.
  • Twitter. Ai pe Twitter o multime de prieteni? AdF.ly este perfect pentru postarea de link-uri care iti vor aduce bani.
  • Oriunde ai posibilitatea de a posta link-uri în mod normal! Foloseste-ti imaginatia si vei fi platit de AdF.lyin fiecare luna.

Cat de mult pot sa castig?

Asta depinde de cata lume daca click pe link-urile tale.
Potentialul de castig este nelimitat si creste prin programul de afiliere. Refererii tai iti aduc un beneficiu de 20% din castigurile lor, fara a avea ceva de pierdut.

Vor expira vreodata linku-rile scurtate?

Deocamdata linku-rile scurtate nu au data de expirare.

Pentru inscriere click pe banner:Dovezi de plata

Plata 1 Plata 2

Ultima plata ( 2 )

Scurteaza-le si fa bani!

Scurteaza-le si fa bani ;)