Utilizarea pompelor submersibile

Doresti sa irigi fara a mai plati apa?

In conitiile climatice actuale, visul de a avea o gradina superba si intotdeauna verde este tot mai costisitor si mai greu de realizat. De ce?
In primul rand datorita cresterii pretului la apa potabila si in al doilea rand datorita interzicerii de catre multe primarii a utilizarii retelei de apa curenta pentru irigare.

O solutie la indemana oricui ar fi utilizarea apei din panza freatica. Avantajul evident este ca aceasta apa se poate folosi fara a plati nici o taxa, singurul cost fiind acela al energiei electrice folosite pentru a scoate aceasta apa din pamant.
Ati putea spune ca exista costuri ridicate datorita energiei electrice folosite de catre aceste pompe submersibile.

Exista si in acest caz o varianta de exploatare mai ieftina, aceea de a pompa apa seara dupa anumita ora cand tarifele energiei electrice sunt mai mici.
Pentru mai multe detalii adresati-va furnizorilor locali de energie electrica.

In functie de adancimea la care se afla panza freatica vei avea nevoie de o pompa submersibila de capacitate mai mica sau poti folosi o pompa submersibile trifazata puternica pentru a avea un debit de apa care sa satisfaca toate nevoile gospodariei.

De exemplu poti alege un produs din gama Panelli. Aceste pompe pot sa asigure un debit de la 16mc/h pana la 48 mc/h. Avantajul acestei game de pompe este inaltimea mare la care poate pompa ( pana la 150m) si rezistenta ridicata la nisip, lucru foarte util cunoscut fiind faptul ca in puturi pot sa mai apara impuritati.
Campanie pompe submersibile 6 toli trifazate
Cum spuneam, gama Panelli este foarte rezistenta la nisip (eliminarea aproape totala a eroziunii), admite pana la 400 g/m3 avand palete flotante din policarbonat ( Conceptul inovator (brevetat) al rotorului flotant cu distantator frontal reglabil faciliteaza circulatia fluxul de apa prin pompa oferind multiple avantaje hidraulice si functionale).
Mai multe informatii despre aceaste modele de pompe submersibile le poti gasi pe site-ul www.shop-einstal.ro.