Transfer de bani intre conturi online


Pentru accesarea Magnetic Exchange click pe banner :

Magnetic Exchange - Instant exchange OkPay, LiqPay, Solid Trust Pay, EgoPay, Payza, Yandex Money, Payweb, RedPass, ePayments, and Paxum

Ce este Magnetic Exchange?

M-am hotarat sa scriu acest articol dupa ce am pierdut cateva ore bune cautand un site cu care sa-mi pot transfera banii din Paxum in PayPal. Am gasit in sfarsit un site care parea de incredere si l-am incercat. In decurs de cateva minute banii mei erau transferati in contul meu Paypal. Bineinteles ca astfel de site-uri percep un anumit comision, dar pe Magnetic Exchange acestea sunt rezonabile. Pe un alt site comisionul minim era de 20$. Eu vroiam sa transfer 27$ asa ca am inchis repede acel site.
Daca ai bani in EgoPay, OkPay, Payweb, Paxum, RedPass, Solid Trust Pay, W1, Yadex Money, WebMoney sau Perfect Money ii poti transfera in Payweb, Paxum, Perfect Money, PayPal, RedPass, Solid Trust Pay, W1 sau Yadex Money.

Cat dureaza de obicei efectuarea tranzactiei?

Tranzactiile care implica Perfect Money, LiqPay, Payweb, Payza, RedPass, Paxum sunt facute in mod automat, adica instant.
Cele care implica Solid Trust Pay pot fi facute doar de membrii verificati (cel putin standard). Aceste comenzi sunt procesate cu aprobarea serviciului de securitate STP si poate dura intre 30 minute si 10 zile.
Retragerile EgoPay necesita aprobarea serviciului de securitate. Intregul proces poate dura de la cateva minute la o saptamana. Tranzactiile care implica cumparare EgoPay sunt procesate instantaneu.
Fondurile transferate din W1 si and Yandex Money sunt retinute pentru 25 de ore iar apoi eliberate.
Ordinele care implica retrageri din ePayments, sunt asistate de catre un operator si dureaza intre 5 si 30 minute sa fie procesate.

In urmas experientei mele cu acest site, am ajuns la concluzia ca sunt oameni seriosi. Am avut o mica problema la inceput deoarece nu am fost atent cand am trecut numele. Am folosit chat-ul si in cateva minute un operator mi-a spus problema si tranzactia s-a efectuat foarte repede. Recomand!