Castiga bani pe net simplu si rapid - 2015


Pentru inscriere click pe banner:

MailDirect

Inscrie-te acum! Primesti 6$ la inregistrare!

Inregistrarea dureaza foarte putin!
1. Completezi formularul de inregistrare
2. Confirmi adresa de mail (prin accesarea mailului pe care ti-l trimite sistemul automat pe adresa de mail pe care o furnizezi la inregistrare)
Atentie! Daca adresa de mail furnizata este introdusa gresit nu vei putea confirma contul si va trebui sa revi la pasul 1.
3. Poti incepe sa castigi Bani!

Avantajele MailDirect

 • Primesti 6$ la inregistrare!
 • Poti face Bani oriunde te-ai afla!
 • Primesti Bani sa vizualizezi reclame!
 • Beneficiezi de Mega Avantaje oferite de Brand-uri cunoscute, doar prin intermediul platformei MailDirect!
 • Primesti cumulat Bani si Beneficii Unice!
 • Esti propriul tau sef!
 • Acces la contul tau oricand, in timp real!
 • Castigi bani pasiv, de pe urma echipei tale!
 • Nu este necesar sa instalezi ceva pe calculatorul tau!

Te uiti la reclame si Castigi Bani Garantat!

Daca pana acum erai intoxicat cu tot felul de mailuri / reclame nedorite, ACUM, MailDirect TE PLATESTE sa urmaresti reclamele tutror Brand-urilor partenere.
Astfel Castigi Bani si Beneficii Unice, ce constau in reduceri, oferte si mega promotii oferite de brand-urile partenere.
Inscrie-te acum si beneficiaza INSTANT de noul tau STATUT! Acela de Membru MailDirect!

Cum castig bani?

 • pentru fiecare citire a newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 0,5 centi
 • pentru fiecare click in interiorul newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 1 cent (este comisionat DOAR primul click din fiecare newsletter)
 • pentru Share pe Facebook primesti 1 cent pentru fiecare campanie impartasita pe Facebook (se comisioneaza un singur share / campanie)
 • in functie de fiecare campanie in parte primesti pana la 20$ pentru cumparaturi facute la parteneri in urma newsletter-elor MailDirect (se va specifica la campaniile la care se aplica)
 • primesti 10 centi pentru fiecare user care se inscrie din partea ta in platforma MailDirect pentru primii 200 de prieteni, dupa care suma scade la 2 centi.
 • primesti 10% din castigul intregii tale echipe! (nu se comisioneaza Share-ul pe Facebook din partea referarilor)

Ultimele noutati

In fiecare luna, MailDirect va organiza o extragere la care pot participa toti utilizatorii care au completat o cerere de plata pana pe data de 10 a lunii respective, ora 23:59. Extragerea are loc pe data de 16, exceptie facand cazurile in care data de 16 cade intr-o zi de week-end. In acest caz, extragerea va avea loc in urmatoare zi lucratoare, dupa data de 16 a lunii in curs.
Suma minima de retragere este de 10$, echivalentul a 1000 de centi. Fiecare 10$ retrasi din cont reprezinta o sansa la extragere. Odata ce retragerea (cererea de plata) a fost facuta, aceasta nu mai poate fi anulata.
Extragerea se va face folosind un site independent, www.tragerilasorti.ro . Extragerea va fi publica, iar utilizatorii isi vor putea verifica adresa de mail cu care au participat la extragere, cate sanse a avut si daca a iesit castigator. Fiecare extragere va fi postata si pe pagina oficiala de facebook MailDirect Romania. Fiecare utilizator are obligatia de a verifica daca este sau nu castigator in urma extragerii.
In urma extragerii, primii 30 de utilizatori sunt considerati castigatori, si DOAR acestia isi vor primi premiul, dupa cum urmeaza:
Locul I: echivalentul in lei a 100$;
Locul II: echivalentul in lei a 50$;
restul de 28 de castigatori: echivalentul in lei a 10$ fiecare.
Toti utilizatorii care participa la extragere, insa nu sunt declarati castigatori, primesc in contul lor MailDirect 5$ drept premiu de consolare.
Utilizatorii au obligatia de a verifica in fiecare luna daca au iesit castigatori. MailDirect nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care premiile nu sunt revendicate. Revendicarea premiilor de catre utilizatorii castigatori se face in termen de maxim 7 zile calendaristice de la extragere. Utilizatorul castigator are obligatia de a trimite un mail catre office@maildirect.ro in care solicita plata premiului. Acest mail trebuie sa contina si numele complet, adresa de mail a utilizatorului si contul IBAN bancar personal, unde se poate face plata.
Plata se va face NUMAI prin virament bancar si nu prin alte modalitati (cash, paypal, posta, etc.). Plata se va face DOAR intr-un cont bancar detinut de catre utilizator. In cazul in care utilizatorul nu revendica premiul exact asa cum este mentionat mai sus, acesta pierde automat dreptul la primirea premiului castigat.
Utilizatorii care nu sunt de acord cu noul regulament se pot dezabona conform termenilor si conditiilor actuale.

Mult succes si... spor la comisioane!