Bani online cu MyBrowserCash - 2015


Pentru inscriere pe MyBrowserCash click pe banner:

Ce este MyBrowserCash si cum pot castiga bani azi?

Cu MyBrowserCash castigi bani in timp ce esti conectat la internet . Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi un cont gratis si apoi sa descarci un mic program (1 MB). Dupa ce ai instalat programul , in timp ce stai pe internet va aparea o mica fereastra de reclama in partea dreapta a ecranului. Tu trebuie sa dai click pe ea si se va deschide intr-o fereastra noua. Trebuie sa astepi aproximativ 5 secunde apoi o poti inchide. Bani se pot retrage in contul tau de Paypal sau Alertpay(Payza) atunci cand ajungi la 20$. Functioneaza doar cu Internet Explorer sau Mozilla. Dupa ce ai creat contul, intri pe site la ei si setezi frecventa reclamelor la HIGH pentru a castiga mai multi bani.

Cat de mult bani pot sa fac cu adevarat?

Sa fim sinceri, nu te vei imbogatii peste noapte prin asta sau orice alta metoda de a face bani online. Poti castiga, totusi, un venit suplimentar, fara nici o munca in plus, facand ceea ce faci de obicei in timp ce software-ul MyBrowserCash este instalat! Pe de alta parte, atunci cand sugerezi oameni la MyBrowserCash (sau cand inchiriezi refereri ), vei face chiar mai multi bani, deoarece de fiecare data cand ei castiga bani vei primi si tu o parte din venituri(pana la 45%)! In functie de cat de des navighezi pe net si cati refereri ai vei putea castiga o anumita suma de bani. Nu exista nici o limita la suma pe care o poati face cu MyBrowserCash! Imagineaza-ti ca de fiecare data când ai un referer veniturile tale cu MyBrowserCash se dubleaza! Acest lucru este posibil datorita Share The WealthT Referral System!

Ai nevoie de kit-ul de instalare?

Se poate intampla la un moment dat sa doresti sa dezinstalezi programelul care iti afiseaza reclemele, iar apoi, te razgandesti... Pentru ca cei de la MyBrowserCash "au facut o treaba foarte buna" in a ascunde kit-ul la ei pe site, il puteti downloada de aici. S-ar putea sa trebuiasca sa faceti un update la acest soft. De regula acest lucru este anuntat la prima vizualizare de reclama.

Acesta este site-ul unde am reusit sa fac cel mai repede si mai usor bani pana acum. Faptul ca ferestrele iti apar automat este foarte folositor deoarece nu mai trebuie sa navighezi din link in link ca la alte site-uri.