Castiga bani pe net cu MyLotto


Pentru inscriere pe MyLotto click pe banner:

MyLotto

Lansat in 2006, primul program de afiliere in domeniul loteriei, MyLotto.com a ajuns sa fie un partener de elita in domeniu.

Ce este programul MyLotto.com?

MyLotto.com este programul de afiliere exclusiv online pentru TheLotter.com care iti permite sa promovezi una dintre cele mai mari platofrme online de bilete de loterie din lume. Poti promova acest brand online prin intermediul site-urilor web sau offline utilizand diverse unelte de marketing.

Trebuie sa platesc ceva ca sa devin affiliat?

Nu! Este absolut gratis sa te alaturi programului. Tot ce trebuie sa faci e sa dai click pe banner-ul din partea de sus a paginii si sa urmezi pasii pentru inregistrare.

Pentru ce primesc bani?

De fiecare data cand referi un nou membru (o persoana care se inregistreaza pe theloter.com si cumpara bilete de loterie de pe website), vei fi platit in functie de preferinte - fie pe numar de noi membrii inscrisi de tine (CPA), fie primesti un procent din totalul lunar al pretului platit de persoanele recomandate care si-au cumparat bilete online. Acest procent variaza intre 10 - 15%.

Pot sa devin affiliat chiar daca nu am un site web?

Bineinteles! Poti promova acest program offline si poti obtine profit din asta. Echipa de affiliere te va ajuta sa incepi si iti va furniza toate materialele necesare.

Cand si cum voi fi platit?

Platile catre afiliati se fac pana in data de 15 a fiecarei luni, pentru luna precedenta. Vei fi platit in modul ales de tine (Paypal, WebMoney, MoneyBookers etc.)

Ce este un sub-afiliat?

Un sub-afiliat este o persoana care se inregistreaza in programul MyLotto.com pe baza recomandarii unui afiliat existent. O data ce sub-afiliatii vor incepe sa promoveze afacerea si sa refere noi membrii, vei incepe sa castigi venituri aditionale. Sub-afiliatii primesc exact aceleasi beneficii ca si toti afiliatii. MyLotto.com are un sistem pe doua niveluri pentru sub-afiliere.
Astfel vei putea castiga 10% comision din primul nivel de sub-afiliere si 5% comision de la al doilea nivel.
Pentru ati crea propira retea de sub-afiliere trebuie sa folosesti linkul tau personal. Este recomandat totusi, sa-ti contactezi Account Managerul pentru a te ajuta in aceasta privinta.

Oamenii cu care am intrat in contact de la MyLotto.com sunt foarte de treaba si dornici sa te ajute. Colaborarea cu ei s-a desfasurat in mod exemplar.