Creare cont online Payza


Pentru inscriere pe Payza click pe banner :

Ce este si cum deschizi un cont online Payza?

Payza este un sistem de plata online asemanator celor de la PayPal prin care poti efectua rapid si in siguranta, plati si transferuri de bani pe internet. Deschiderea unui cont este gratuita si dureaza cateva minute. Din Februarie 2008 Payza fosta AlertPay accepta majoritatea bancilor din Romania pentru transferul banilor. Pe langa acest lucru, in Payza se pot face tranzactii si în lei noi (RON).

Ce este verificare contutul si cum se face?

Verificarea contului este primul pas ce trebuie facut dupa inregistrare, pentru a putea retrage sau depune banii din contul AlertPay pe card sau in contul tau bancar si invers.
Sunt trei posibilitati de verificare:
Verificar prin SMS
Introduci nr. tau de telefon si primesti un cod de activare ce va trebui introdus in cont.
Verificarea contului bancar inscris la Payza
Payza va trimite in cont suma de 0.01 Euro. Acum trebuie sa asteptati ca tranzactia sa apara pe extrasul de cont, iar asta dureaza intre 2-4 zile. Asteptati sa treaca aceste 2-4 zile, dupa care sa mergi la banca si sa ceri extrasul de cont sau, mai simplu, sa dai un telefon si sa ceri acel cod de 4 cifre care apare in dreptul tranzactiei.
Verificarea unui card VISA
Dupa ce adaugi datele cardului, Payza iti va depune pe cardul tau o suma infima cu 0.01 EURO (pentru a putea verifica ca esti detinatorul cardului). Aceasta taxa este necesara deoarece, tranzactia va fi insotita de un cod din 4 cifre ce va aparea in detaliile platii (cauta in extrasul de cont de la banca unde detii cardul, la fel ca mai sus la verificarea contului). Acest cod trebuie introdus ulterior in contul Payza pentru ca verificarea sa fie completa si pentru a putea face plati cu acest card prin Payza sau pentru a-ti retrage banii din Payza direct pe acest card.