Castigi bani online cu Piata Digitala - 2015


Pentru inscriere in Piata Digitala click pe banner:Piata Digitala iti ofera posibilitatea de a cistiga un venit suplimentar de 2% pe luna!!!

Ce este Piata Digitala?

Piata Digitala este o retea de publicitate online axata pe marketing bazat pe performanta. Folosind infrastructura Piata Digitala, poti alege dintr-o gama larga de campanii, clasificate pe categorii, pe cele care se potrivesc websit-lui sau metodei tale de targetare.

Ce este un Afiliat?

Proprietarul unui website care promoveaza contra comision produsele si serviciile unui client. Afiliatul publica reclame, linkuri text, bannere pe situl propriu sau foloseste metode de promovare tip "Search" sau "Newsletter", clientul urmind sa plateasca un comision cind un vizitator indeplineste o actiune specifica cum ar fi completarea unui formular, cumpararea unui produs sau este directionat spre un anumit website.

Cind sunt platit?

Plata comisioaneler se face o data pe luna. Comisioanele pentru luna curenta se vor plati in data de 15 a lunii urmatoare. Exemplu: Cistigurile din Iunie se vor plati in 15 Iulie. Platile se vor efectua in lei la cursul BNR din ziua platii, prin transfer bancar in baza contractului semnat intre Piata Digitala si afiliat. Pentru mai multe informatii legate de modalitatile de plata va rugam sa va contactati afiliat managerul.

Care este suma minima pentru a se face plata?

Suma minima care trebuie generata pentru a se face plata este de 50 Euro. Sumele sub 50 Euro din luna curenta se reporteaza pentru perioada urmatoare de plata.

Care este comisionul retinut la efectuarea platiilor?

Pentru Persoane Juridice/PFA se retine un comision de 1 Euro pentru transferul bancar. Pentru Persoane Fizice se retine un comision de 1 Euro pentru transferul bancar si 10% impozit la stat pentru drepturi de autor.

Cat as putea cistiga lunar?

Piata Digitala iti pune la dispozitie gratuit toate instrumentele de care ai nevoie. Acest lucru iti da posibilitatea de a cistiga cit de mult poti fara cheltuieli suplimentare. Suma de bani pe care o poti face depinde de efortul pe care il depi in acest scop. Fara indoiala un numar mare de afiliati cistiga sume substantiale in fiecare luna.

Foloseste uneleteleoferite de acest site si faci bani pe net usor si simplu.