Optimizare SEO - mai multi bani in contul tau


S.E.O.

De ce ar trebui sa te intereseze SEO?

SEO este o abreviere de la Search Engine Optimization sau mai pe romaneste - optimizare pentru motoarele de cautare. Acesta este procesul de stucturare a unei pagini web astfel incat sa fie gasita, citita si indexata de catre motoarele de cautare intr-o maniera cat mai efectiva.
Atfel site-ul tau devine atractiv, relevant si vizibil motoarelor de cautare si cautarilor pe internet.
De ce este acest lucru important? Gandeste-te cum ar fi daca magazinul tau, afacerea ta sau chiar numarul de telefon ar fi foarte greu de gasit de catre oameni. Majoritatea afacerilor nu ar putea sa se desfasoare prea mult in aceste conditii.
Aceeasi chestie se poate intampla cu pagina ta web daca oamenii nu o pot gasi cu usurinta. Volumul de trafic, daca exista, va fi foarte mic. Potentialii clienti importanti nici macar nu stiu ca existi.
Ai putea spune: " Am un site web creat, si adresa lui este inclusa in toate reclamele mele. Cum nu ar putea lumea sa nu ne gaseasca?"
Bineinteles, clientii existenti sau cei care sunt deja familiarizati cu afacerea ta ar trebui sa gaseasca site-ul tau fara prea mare greutate, dar s-ar putea sa nu fie asa.
Poti fi sigur ca toti potentiali tai clienti au auzit reclama ta? Ce se intampla cu cei care nu citesc ziare sau reviste unde tu te-ai gandi sa-ti faci publicitate?
Oare asculta ei postul de radio care trebuie? Oare urmaresc emisiunea TV care trebuie? Oare primesc una din miile de brosuri pe care le-ai trimis?
Deci ce zici de motoarele de cautare? Acesti oameni ar putea introduce cateva cuvinte intr-o casuta text sa dea click pe un buton si "pac"! Gasesc un link catre pagina ta web. Nu e asa ca motoarele de cautare sunt minunate?
Da, motoarele de cautare pot fi minunate, si scenariul de mai sus poate fi posibil, dar nu fara munca. Aici intervin tehnicile SEO.

Ce e de facut?

Poti sa ai deja o afacere infloritoare sau poti sa fi la inceput. Ti-ai dat seama ca a avea un site web e vital pentru afacerea ta. Ce e de facut?
Din fericire exita firme specializate in creare de pagini web si optimizare SEO la care poti apela.
Investeste azi pentru a catiga bani maine!

A avea azi o pagina web ar trbui sa fie la fel de normal cu a avea un telefon. Va spun din experienta ca am cunoscut o multime de persoane care au fost destul de reticiente la inceput, dar care au ramas surprinse de eficacitatea detinerii unei pagini web.