Scurteaza-ti link-urile si castiga bani - 2015


Pentru inscriere click pe banner:

banner

Ce este tco.ro si cum functioneaza?

tco.ro este un serviciu nou de monetizare trafic romanesc, care iti permite sa castigi bani pe net. Ai ceva interesant de publicat pe internet? Cum ar fi sa primesti bani pentru fiecare vizita a materialului publicat de catre tine?
Modul in care functioneaza este de fapt destul de simplu:
1.Creaza-ti un cont pe tco.ro folosind banerul de mai sus si asigura-te ca iti alegi cont de "Publisher".
2.Te autentifici in contul tco.ro .
3.Introduci site-ul favorit in caseta alba mare si dai click pe "Shrink"! Primul tau URL tco.ro va fi afisat si va arata ceva de genul http://t.co.ro/MjcZli.
Acum, ca ai o adresa URL tco.ro care este asociata cu contul tau, poti trece la treaba.
Vei fi platit pentru fiecare persoana care face clic pe link-ul short url tco.ro , astfel incat vei avea nevoie de expunere maxima. Daca ai deja un website, cel mai simplu este sa inlocuiesti URL-urile cu cele scurtate cu tco.ro. Apoi, vizitatorii site-ului dau click pe ele, iar tu vei castiga bani.
Nu conteaza daca nu deti un site web, exista o multime de alte modalitati pentru a obtine click-uri pe link-urile tale fara spam!). Iata cateva idei:
  • Facebook. Ai un site interesant pe care vrei sa-l faci cunoscut in randul prietenilor tai? Scurteaza-l cu tco.ro mai intai.
  • Forumuri. Daca ajuti oamenii pe un forum oferindu-le raspunsurile de care au nevoie, scurteaza orice URL cu tco.ro si apoi posteaza-le. Fii absolut sigur ca nu sunt faci spam, în caz contrar te vei alege cu contul suspendat. Intotdeauna respecta regulile de pe forum.
  • Twitter. Ai pe Twitter o multime de prieteni? tco.ro este perfect pentru postarea de link-uri care iti vor aduce bani.
  • Oriunde ai posibilitatea de a posta link-uri în mod normal! Foloseste-ti imaginatia si vei fi platit de tco.ro in fiecare luna.

Cat de mult pot sa castig?

Asta depinde de cata lume daca click pe link-urile tale.
Potentialul de castig este nelimitat si creste prin programul de afiliere. Refererii tai iti aduc un beneficiu de 15% din castigurile lor, fara a avea ceva de pierdut.

Vor expira vreodata linku-rile scurtate?

Link-urile nu expira, totusi unele link-uri pot fi sterse daca nu au trimis nici un vizitator in decurs de doua luni.

Pentru inscriere click pe banner-ul din partea de sus a paginii.

Scurteaza-le si fa bani ;)